Bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms

Filmsterk is dé specialist op het gebied van spraakmakende bedrijfsfilms maken. Wij ontzorgen u en onze andere klanten als full-service audio- en videoproductiebedrijf met het maken van bedrijfsfilms. Als marketingsmateriaal om uw doelgroep aan te spreken en een ervaring te creëren, zijn deze onmisbaar. 

De bedrijfsfilms van Filmsterk

Filmsterk maakt bedrijfsfilms van hoge kwaliteit. Dit betekent dat er uitsluitend wordt gewerkt met professionele apparatuur en ervaren video producers die weten hoe zij hiermee moeten omgaan. De laatste trends worden gevolgd, marketingdata wordt bestudeerd en drones worden de lucht in gestuurd; allemaal om bedrijfsfilms neer te zetten die de zichtbaarheid van uw brand vergroten en uw doelgroep aanspreken. Ook deinzen we niet terug voor de inzet van voice-overs en andere visuele en auditieve technieken om leven te geven aan bedrijfsfilms.

  €750 EX BTW

  Filmsterk actie pakket

  1150 EX BTW

  Filmsterk Start pakket

  €1700 EX BTW

  Filmsterk Premium pakket

  Bent u Geïnteresseerd in een GRATIS offerte?

  Mogelijkheden voor bedrijfsfilms

  De mogelijkheden zijn eindeloos en die verwerken we graag voor u in één onvergetelijk eindresultaat waar wij én u tevreden op kunnen terugkijken. Zo is het ook mogelijk om een bedrijfsfilm te laten maken die niet alleen uw bedrijf en de producten/diensten laat zien, maar ook medewerkers en klanten. Interviews, actiefoto’s en video’s; het is allemaal mogelijk. Op deze manier krijgt een doelgroep een integraal beeld bij uw merk en raakt hij of zij ermee vertrouwd.

  Bovendien kunnen er verschillende insteken worden gehanteerd voor de bedrijfsfilms van Filmsterk. We kunnen promotiemateriaal schieten, bewerken en opleveren, maar ook informatieve films maken voor werknemers en klanten. We beschikken over de expertise om alles tot leven te brengen dat u wenst en dat stelt ons in staat de nodige flexibiliteit aan te houden.

  Specialisme

  De ervaren professionals van Filmsterk hebben al voor vele organisaties in veel verschillende soorten branches bedrijfsfilms mogen opleveren, en dat naar alle tevredenheid. Daarnaast beschikken we over innovatieve technieken, de laatste inzichten en de meest professionele apparatuur. Kortom, alles is in huis om uw verhaal te vertellen en uw doelgroep op de meest effectieve manier te bereiken. Uw organisatie wordt hierdoor begrepen, vertrouwd en herkend. Bedrijfsfilms vergroten de zichtbaarheid en omzet als geen enkele andere marketingtool. Mogen wij onze specialismen binnenkort inzetten om u ook te ontzorgen?

  Het proces

  Neemt u contact op voor het laten maken van bedrijfsfilms van de hoogste kwaliteit? Dan kunt u ons bereiken door gebruik te maken van de gegevens op de contactpagina. Wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. We zullen daarna uiteraard meteen aan de slag gaan om een script of concept van het plan op te leveren en uiteenzetten wat hiervoor moet gebeuren. U weet wat u te wachten staat, wij laten onze professionaliteit en deskundigheid zien. Minder hoeft u niet te verwachten van Filmsterk.

  Bedrijfsfilms
  Menu