Fotostudio en filmstudio huren

Fotostudio en filmstudio huren

Filmsterk is niet alleen gespecialiseerd in het maken van film- en fotomateriaal voor klanten, maar wij helpen u hier ook graag mee als u zelf wat touwtjes in handen wilt houden. Bij ons is het mogelijk om een filmstudio en fotostudio te huren in Pijnacker waar u helemaal op uw eigen manier gebruik van kunt maken. Een professionele filmstudio of fotostudio met alle apparatuur die u nodig heeft voor elk soort materiaal; kom gerust eens kijken!

Een filmstudio of foto studio huren bij Filmsterk

Onze professionele fotostudio beslaat welgeteld 370 vierkante meter en is uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fantastische shoot. Een limbowall van hoge kwaliteit, een podcastruimte en ga zo maar door; alles is aanwezig. Bovendien is het geschikt voor diverse soorten producties. Zo kun je de foto studio huren voor het maken van een videoclip of reclamemateriaal, fotoshoots voor uw werknemers, foto’s van uw producten of een informatieve video.

Kortom, een filmstudio of fotostudio huren bij Filmsterk betekent dat alles in huis is om een geslaagde opname of shoot te faciliteren. De benodigde apparatuur en accessoires liggen en staan ter beschikking gedurende de tijd dat u onze filmstudio of fotostudio hebt gehuurd. Achtergronden, camera’s, statieven en microfoons; ze zijn van professionele kwaliteit en zorgen ervoor dat u iets van hoge kwaliteit kunt neerzetten.

  €250 EX BTW

  Studio tarieven

  350,- EX BTW

  Studio tarieven

  €640 EX BTW

  Studio huur

  Bent u Geïnteresseerd in een GRATIS offerte?

  Begeleiding

  Bij Filmsterk zijn we zelf ook dagelijks aanwezig in een film- of fotostudio. Als u een filmstudio of fotostudio bij ons huurt, kunt u daarom ook profiteren van onze begeleiding. We voorzien je graag van advies indien gewenst en informeren u uiteraard over de werking van de apparatuur. Dat advies beslaat overigens niet alleen tips & tricks over het maken van een goede foto of een leuk filmpje, maar ook de inzet van bepaalde materialen. Alles om u te voorzien van marketingmateriaal dat aansluit bij (potentiële) klanten of een andere doelgroep.

  De voordelen van een filmstudio of fotostudio huren bij Filmsterk

  Samenvattend kan gezegd worden dat het huren van onze filmstudio of fotostudio tal van voordelen met zich meebrengt. Zo kunt u profiteren van onze expertise en ervaring op het gebied van fotografie en videoproductie. Wij staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het realiseren van uw projecten. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een ruime werkruimte waarin u alle ruimte heeft om uw creatieve ideeën tot leven te brengen. Bovendien is het mogelijk om gratis te parkeren voor de deur en ook laden en lossen is geen probleem. Eigen materiaal meenemen is daarom makkelijk te doen. Een filmstudio of fotostudio huren bij Filmsterk is dan ook de beste optie voor het realiseren van professioneel marketingmateriaal als u zelf de regie wilt houden.

  Menu