Over ons

Wij Stimuleren Resultaten

video is meer dan alleen vermaken

Meer traffic
Hogere conversie
Meer interactie

We hebben er allemaal behoefte aan: video content, voor een betaalbare prijs, goede service en kwaliteit. Bij ons staat de klant en zijn of haar opdracht centraal.

Wij doen dat door de klant mee te nemen in elke fase van het productieproces. Zo inventariseren wij vooraf wat de wensen en verwachtingen zijn van de klant voor de video. Indien mogelijk plannen wij hier graag een persoonlijk gesprek voor in.

Samen creëren we het script en schieten wij vervolgens alle beelden. Met deze beelden kunnen we beginnen aan de montage. Als de eerste versie van de video af is, kunt u deze online bekijken en feedback geven. Dit kan zelfs tot op de seconde.
Door dit efficiente feedback-systeem kunnen wij uw wensen sneller in vervulling brengen waardoor de productie binnen het budget blijft.

In de afgelopen jaren hebben we diverse video’s geproduceerd zowel zelfstandig als met een klein en hecht groepje freelancers. Doordat wij een achtergrond hebben in de commercie kunnen wij ook meedenken met de ideeën zodat de commerciële doeleinden ook gerealiseerd worden.

Wij vinden het belangrijk om lange termijn samenwerkingen op te bouwen. We zijn er voor grote en kleine organisaties. Altijd duidelijk, flexibel en scherp geprijsd.

Menu