Partnerschap

Welkom bij Filmsterk, waar we geloven in de kracht van videomarketing en de impact die consistente zichtbaarheid online kan hebben voor jouw organisatie. Als pionier in de branche presenteren we met trots ons nieuwste initiatief: het Filmsterk Partnerschap Programma.

Ons Filmsterk Partnerschap Programma is ontworpen om organisaties te helpen hun online aanwezigheid te versterken en tegelijkertijd te profiteren van hoogwaardige videoproducties tegen een lager tarief. Dit programma, dat zich uitstrekt over een periode van drie jaar, biedt de unieke kans om samen te werken met een professioneel videobedrijf en een langdurige relatie op te bouwen die gericht is op groei en succes.

Wat maakt dit partnerschap zo krachtig? Allereerst biedt het programma een constante stroom van hoogwaardige videocontent die perfect is afgestemd op de behoeften en doelstellingen van jouw organisatie. Door regelmatig nieuwe video’s te produceren en te publiceren, blijf je top-of-mind bij je doelgroep en vergroot je de betrokkenheid en interactie op je online kanalen.

Daarnaast profiteer je van de expertise en creativiteit van ons ervaren team van videoprofessionals. Of het nu gaat om reclame videos, social media content of  testimonials, wij zorgen ervoor dat elke video perfect aansluit bij jouw merkidentiteit en boodschap.

In 2024 is de rol van video in digitale marketing groter dan ooit tevoren. Met het Filmsterk Partnerschap Programma ben je niet alleen verzekerd van hoogwaardige content, maar blijf je ook vooroplopen in een steeds veranderend landschap. Ons doel is om jouw organisatie te helpen opvallen in de online wereld en een blijvende impact te maken op je doelgroep.

Klaar om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Sluit je vandaag nog aan bij het Filmsterk Partnerschap Programma en ontdek de kracht van consistente videozichtbaarheid online.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen groeien met video.

OOK CONSISTENT ZICHTBAAR ZIJN?

Als ondernemer is het van cruciaal belang om je producten op de juiste manier te presenteren en dat is waar productvideo’s om de hoek komen kijken. Met onze professionele video’s kun je jouw producten op een creatieve en boeiende manier presenteren aan je doelgroep. Niet alleen laten productvideo’s zien wat jouw producten uniek maakt, maar ze helpen ook om de betrokkenheid van klanten te vergroten en de conversies te verhogen. Onze video’s zijn van hoge kwaliteit en zullen zeker indruk maken op jouw potentiële klanten

PARTNER PAKKET 1

CONTENTPLAN
1 KEER PER MAAND EEN CONTENT DAG
SOCIAL MEDIA CONTENT
ADVERTENTIE CONTENT
WEBSITE CONTENT

CORPORATE FILM AMBASSADOR HOTEL

Het Carlton hotel vroeg ons na de verbouwing een sfeerimpressie te filmen van de nieuwe look van het Carlton Ambassador Hotel.

We konden het uiteraard niet laten om hier ook een verhaal doorheen te mengen.
Bekijk het resultaat!

CORPORATE FILM AMBASSADOR HOTEL

Het Carlton hotel vroeg ons na de verbouwing een sfeerimpressie te filmen van de nieuwe look van het Carlton Ambassador Hotel.

We konden het uiteraard niet laten om hier ook een verhaal doorheen te mengen.
Bekijk het resultaat!

Menu