Podcast opnemen

Podcast opnemen

Bij Filmsterk zijn we gespecialiseerd in pakkende podcasts opnemen die uw doelgroep bereiken en een échte impact maken. In nauw contact staan met de mensen die u wilt bereiken, iets nuttigs vertellen én aanslaan op de hype in één klap. Bovendien krijgt u bij het opnemen van de podcast de nodige hulp om iets van kwaliteit neer te zetten waar u tevreden op terug kijkt en wat uw doelgroep daadwerkelijk gaat luisteren. 

Waarom wilt u een podcast opnemen?

Podcasts zijn een perfect medium om informatie te delen en contact te maken met uw doelgroep. Bovendien is het momenteel erg populair waardoor dit aanslaat bij meer mensen. Podcasts zijn tevens overal te beluisteren; zowel op meerdere platformen als op elke plek. Op deze manier kunt u uw publiek bereiken op een bijtijdse manier en hen daarmee bekend laten worden met uw bedrijf of idee. Zij komen op een speelse wijze in contact met u, uw brand en het concept. In de podcast heeft u ook nog eens de mogelijkheid om de doelgroep échte waarde te bieden en hen iets te leren. Of dat nu over een leerzaam onderwerp gaat dat te maken heeft met uw product of dienst, of dat dit simpelweg entertainment is; dat maakt niet uit. U heeft de complete artistieke vrijheid. 

  €750 EX BTW

  Filmsterk actie pakket

  1150 EX BTW

  Filmsterk Start pakket

  €1700 EX BTW

  Filmsterk Premium pakket

  Bent u Geïnteresseerd in een GRATIS offerte?

  Professionele promotiefilm van Filmsterk

  Bij Filmsterk ben je overigens niet alleen aan het juiste adres voor een professionele promotiefilm, maar ook als je een bedrijfsfilm wilt laten maken staan wij voor je klaar. Met een promo video kun je jouw potentiële klanten en doelgroep optimaal bereiken. Door het maken van visueel aantrekkelijke beelden, wordt de boodschap van de video effectief overgebracht. De juiste emotie en sfeer wordt overgebracht waardoor er een perfecte promotie van jouw merk, dienst of product kan plaatsvinden

  Dit zal aanzetten tot actie in de vorm van een websitebezoek of zelfs een aankoop. Een promotiefilm van Filmsterk overtuigd altijd door zijn hoge kwaliteit. Daarnaast wordt de video volledig op maat gemaakt volgens jouw wensen. Van idee tot productieproces staan wij dan ook graag voor je klaar. Wij denken niet alleen met je mee, maar zullen je desgewenst ook voorzien van een waardevol advies.

  Mogelijkheden

  We bieden bij Filmsterk uiteraard verschillende
  opnamemogelijkheden om aan uw wensen te voldoen wat betreft een podcast opnemen.
  Zo bieden we bijvoorbeeld pop-up podcasts aan waarbij we op locatie komen om uw
  podcast op te nemen. Als u liever in een professionele omgeving opneemt die erop
  is ingericht om een podcast op te nemen, kunt u ook gebruikmaken van onze pod studio.

  CONTACT

  Wij geloven er bij Filmsterk in dat een goede podcastproductie meer is dan alleen opnemen en bewerken. Impact maken, een relatie opbouwen met de doelgroep, bekendheid en bekendheid werven; daar gaat het om. Het doel is daarbij om u te helpen om een pakkende podcast op te nemen die uw boodschap zal overbrengen. Wilt u meer weten over onze diensten voor een podcast opnemen, een product video maken of één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen niet wachten om uw vragen te beantwoorden en de beste podcast voor u op te nemen.

  Podcast opnemen
  Menu