Podcast studio

Podcast studio HUREN

Zoekt u een professionele podcast studio waar u zelf gebruik van kunt maken? Dan bent u bij Filmsterk aan het juiste adres.

Bij ons kunt u uw eigen podcast studio huren en hier gebruik van maken zoals u dat wenst. Voorzien van professionele apparatuur zoals microfoons, statieven en nog veel meer; we regelen het allemaal voor u zodat u alleen nog maar aan de inhoud hoeft te doen.
De podcast studio heeft een warm huiskamergevoel. De ideale podcast setting voor mooie gesprekken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om zelf te kiezen welke achtergrondwand u wilt gebruiken voor de podcast sessie.

Onze Podcast studio

De podcast studio van Filmsterk is zo ingericht dat iedereen er gebruik van kan maken.

Wij staan voor laagdrempelige professionaliteit en willen realiseren dat elke podcast in onze studio kan worden opgenomen. Daarom hebben wij de studio ontworpen voor beginnende en gevorderde podcasters met alle apparatuur die zij nodig hebben. Hierbij kunt u denken aan de nieuwste technologie en de beste apparatuur. Uw podcast zal uiteindelijk klinken alsof hij is opgenomen in een professionele studio en dat is niet gek, dat is ook zo. Geluidsisolatie, akoestische panelen, microfoons en mixers; u hoeft er niet meer aan te denken, laat het maar aan ons over.

€150 EX BTW

60 MIN VIDEO PODCAST

100 EX BTW

AUDIO PODCAST

€850 EX BTW

Compleet Podcast pakket

Bent u Geïnteresseerd in een GRATIS offerte?

Mogelijkheden

Het opnemen van een podcast is een professionele podcast studio vereist flexibiliteit. Niet alles gaat altijd zoals gepland en soms moeten dingen opnieuw worden opgenomen o.i.d. Dat is bij Filmsterk geen probleem. Wij snappen de struggles in de creatieve sectoren en hebben zelf ook vaak genoeg te maken met de uitdagingen die hierbij komen kijken. Daarom omvatten onze diensten vele mogelijkheden en kunt u onze podcast studio bijvoorbeeld voor één dag huren, maar ook voor langere tijd.

Uiteraard is het ook mogelijk om onze podcast studio voor iets anders te gebruiken. Voor voice-overs, het opnemen van audioboeken of iets anders is onze studio ook geschikt en kunt u ons ook benaderen. Wij hebben alle apparatuur én expertise in huis om u hierover te adviseren, u te ondersteunen en u te helpen uw doelen te bereiken.

Extra faciliteiten

Als u ervoor kiest om onze podcast studio te huren, profiteert u ook nog van talloze andere voordelen. Uiteraard staan wij ter beschikking om u het een en ander uit te leggen over onze apparatuur en de werking daarvan. Daarnaast kunnen we u tips geven over het opnemen zelf, een script voor uw podcast schrijven of extra materiaal verzorgen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van onze werkruimte waarin u bijvoorbeeld een podcast kunt bewerken en uploaden. Daarbovenop parkeert u gratis voor de deur en is laden en lossen hier ook mogelijk. Alles om uw podcast zo efficiënt mogelijk op te nemen, te verbinden met uw doelgroep en hen iets extra’s te bieden.

Menu