Promotievideo

Promotievideo

Een promotievideo zorgt ervoor dat uw verhaal bij het grote publiek terechtkomt. Hoewel ‘nieuw’ het meest gebruikte woord is in reclamespotjes en ander marketingmateriaal, werkt vertrouwen veel beter volgens vele onderzoeken. Wij van Filmsterk zorgen er met spraakmakende promotievideo’s voor dat uw bedrijf bekend wordt bij de doelgroep en dat zij vertrouwd raken met uw brand. Waarom? Omdat het werkt.

Promotievideo van hoge kwaliteit

Een langdurende indruk maken. Impact op de wereld. Een uniek verhaal kunnen vertellen. Dit zijn allemaal bijkomende resultaten van een goede promotievideo. Het doel is meer verbinding met uw doelgroep en een vergrote omzet en winst. Toch zijn de genoemde resultaten belangrijk om in het achterhoofd te houden en dat doen onze professionals gedurende het maken van een promotievideo van hoge kwaliteit. We denken bovendien aan talloze mogelijkheden om uw bedrijf en uw product/dienst, maar ook uw verhaal in de spotlight te zetten. We denken mee en zetten diverse technieken zoals droneshots, voice-overs en interviews met medewerkers en klanten in om een kort en krachtig verhaal dat de consument aanspreekt neer te zetten.

  €750 EX BTW

  Filmsterk actie pakket

  1150 EX BTW

  Filmsterk Start pakket

  €1700 EX BTW

  Filmsterk Premium pakket

  Bent u Geïnteresseerd in een GRATIS offerte?

  Zichtbaarheid

  Goede videomarketing en dus een goede promotievideo zorgt voor een verbeterde zichtbaarheid. Een goede zichtbaarheid is een groot goed, want dit zorgt uiteindelijk voor naamsbekendheid, conversie, winst en succes. Daarom is het belangrijk dat wij er, samen met u, voor zorgen dat uw bedrijf zichtbaar is op vele kanalen. In Google en de ranking van andere zoekmachines, maar ook op sociale media; een promotievideo stimuleert engagement en dus vindbaarheid. Op deze manier vergroot u uw zichtbaarheid in één klap terwijl u uw bedrijf professioneel blijft profileren.

  Werkwijze

  Het team van Filmsterk beschikt over een berg aan ervaring met het maken van promotievideo’s en ander videomarketingmateriaal. En dat is maar goed ook; het is hard nodig. In de marketingwereld is het soms nogal lastig het kaf van het koren te scheiden, maar wij onderscheiden onszelf al met opgeleverde resultaten. Wij zijn trots op onze werkwijze en een prachtige promotievideo die daaruit voortvloeit en daar komen we voor uit.

  We denken dan ook vanaf het eerste moment met u mee. Als u contact met ons opneemt, bespreken we graag de mogelijkheden en vertellen u van alles over onze diensten. Daarnaast horen we graag het verhaal van u, uw bedrijf en de brand daarachter aan. Dit dienen we grondig in kaart te brengen zodat we uiteindelijk een vertaalslag van dat verhaal naar een promotievideo kunnen maken. Komt u binnenkort een kopje koffie drinken?

  Promotievideo
  Menu