Video productiebedrijf

Video productiebedrijf

Filmsterk is een jong en professioneel video productiebedrijf dat er is om u te ontzorgen en spraakmakende bedrijfsvideo’s te creëren voor ieder bedrijf. Zorgen dat uw bedrijf gezien wordt, een verhaal vertellen en emoties opwekken; wij weten hoe dat gedaan wordt op de meest efficiënte en bewezen effectieve manier. Een betrouwbare partner die u kunt vertrouwen en die ervoor zorgt dat uw consumenten u ook vertrouwen, zó kunnen we ons met trots omschrijven.

Integrale aanpak van een video productiebedrijf

Filmsterk beseft als geen ander hoe belangrijk een integrale aanpak is. Als video productiebedrijf zijn we er om de gehele videoproductie uit handen te nemen en u alleen te belasten met een fantastisch resultaat. Lastige processen en technische termen, die laten we daarom lekker achterwege! Wat we niet achterwege laten? Onszelf positioneren als het beste full-service video productiebedrijf. U bent bij ons verzekerd van een team van experts dat content bedenkt, script ontwikkelt en interviews regelt. Kortom, alles om een effectieve vertaalslag te maken van uw brand naar een verhaal vol passie en prikkels.

  €750 EX BTW

  Filmsterk actie pakket

  1150 EX BTW

  Filmsterk Start pakket

  €1700 EX BTW

  Filmsterk Premium pakket

  Bent u Geïnteresseerd in een GRATIS offerte?

  Bereik

  Als video productiebedrijf zijn we ons bewust van het belang dat bedrijven en hun verhaal gehoord worden. De voordelen die uw product of dienst bieden, die tellen in steeds mindere mate. Consumenten willen een ervaring en daarom moet de boodschap op maat zo effectief mogelijk aankomen. Uw bedrijf moet gezien worden en uw boodschap moet krachtig worden overgebracht. Onze jarenlange ervaring en expertise in de videomarketing zetten wij daarom in om meer dan voldoende bereik te genereren en uw bedrijf on- en offline te doen stralen.

  Het team van ons video productiebedrijf

  Het team van ons video productiebedrijf bestaat enkel uit specialisten. Wij begrijpen dat werk op maat en effectieve videomarketing om kennis, ervaring en een stukje talent vraagt en zijn daar dan ook op ingesteld. Filmsterk is erop ingericht om u op ieder aspect te kunnen ontzorgen en uw doelen te bereiken. Video is de toekomst van marketing en wij verwezenlijken dat op de best mogelijke manier. Na het maken van een afspraak, gaan we daarom in gesprek om uw bedrijf, product/dienst en uw brand in kaart te brengen. Onze werknemers zullen vervolgens een concept opzetten en dat aan u voorleggen. Bij een akkoord zullen we verdergaan met de ontwikkeling en u vervolgens een resultaat voorschotelen dat meer omzet, meer naamsbekendheid en meer vertrouwen oplevert.

  Contact en mogelijkheden

  Bij Filmsterk snappen we de gewenste flexibiliteit bij een video productiebedrijf. Daarom zijn we bereid ieder videomateriaal te verzorgen. Van aftermovies tot aan reclamevideo’s en van product video’s tot online content; we kunnen het voor u uit handen nemen. Wat u moet doen? Contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken en wachten op de meest spraakmakende videoproducties die u gaat tegenkomen.

  Video productiebedrijf
  Menu